Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, biće obrađene prvog narednog radnog dana. Kupljenu robu isporučujemo u roku od 5 radnih dana Post Express-om.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Post Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-19:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 63 321 631 ili putem email-a contact.rs@divagemilano.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko ne preuzmete paket po isporuci, u narednih 5 dana možete podići isti u pošti koja je navedena na dostavljenom obaveštenju. Važna napomena: Post Express je od 01.04.2021. godine uveo novu uslugu – Čuvanje pošiljaka, radi isporuke u pošti i plaćanje ležarine po danu koja iznosi 15,00 rsd. Ležarina će se obračunati kada se paket podiže u pošti.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 3000 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 3000,00 rsd, cena isporuke će se obračunavati prema važećem cenovniku Post Express kurirske službe. Prosečna cena je oko 300,00 rsd.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

NAZAD NA VRH