Divage, brend šminke, parfema, proizvoda za negu kože i aksesoara izgradio je svoj identitet stavljajući akcenat na kvalitet svojih proizvoda, kreiranih, formulisanih i izrađenih u Italiji od strane najeminentnijih kompanija u ovom sektoru - sa izrazito lepim i raznobojnim asortimanom koji ispunjava široke i najzahtevnije zadatke. Veliki asortiman, svaki detalj, pogled i osećaj, visok kvalitet proizvoda i pažljivo odabrani mirisi čine Divage kao kvalifikovanog savetnika za lepotu koji je inspirisan dinamičnom ženom i ženom u trendu.

Tekuća kolekcija broji više od 450 referenci pokrivajući sve segmente šminke: oči, obrve, nokte, usne, lice, mirise i aksesoare i ima dve sezone godišnje, brojne nove proizvode i akcije na prodajnim mestima.

Strategija razvoja implementirana od strane kompanije koja je vlasnik brenda – Divage Fashion Srl - dovela je do velikog broja prodajnih mesta u Italiji za manje od dve godine. Divage Fashion, koji pripada važnoj ruskoj kompaniji, Evropskoj Uniji, takođe drži Divage i u ostatku sveta gde je već prisutan sa konsolidovanim poslovanjem u Portugaliji, Engleskoj, Francuskoj, Španiji, Saudijskoj Arabiji, Turskoj, Severnom Kipru, Poljskoj, Bugarskoj, Iranu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima…

NAZAD NA VRH