Šta je potrebno za savršen make up?

Ćao drage naše devojke! Evo konačno i našeg bloga. :) Ideja nam je da vas upoznajemo sa našim proizvodima i da čujemo vaša iskustva. Kao prvu temu odabrali smo četke, jer složićete se sa nama za dobar make up, pored kvalitetnih proizvoda potreban je i kvalitetan alat, tj četke.

Četke za lice

Četke za lice

Divage Foundation Brush, Četka za puder idealna je za nanošenje tečnih i kremastih podloga, prajmera i pudera. Napravljena je od posebno oblikovanih i prezicno sečenih dlaka koje omogućavaju da postignete kako „no make up“ make up look tako i potpuno definisan make up. Četka je izuzetno mekana i efikasna tako da smo sigurni da ćete uživati u njenoj upotrebi.

Sledeća četka sa kojom vas upoznajemo je NATURAL UNIVERSAL BRUSH FOR BLUSH AND POWDER, Univerzalna četka od prirodne dlake. Idealna je za nanošenje praškastih i kamenih pudera kao i rumenila. Vrlo je kompaktna i gusto zbijena što olakšava preciznost pri nanošenju određene količine pudera kao i blago senčenje. Kako je četka izrađena od vrhunske prirodne dlake, omogćava prijatnu i preciznu aplikaciju proizvoda i profesionalni rezultat čak i u neveštim rukama.

Divage Angled Blush Brush, Četka za rumenilo, pa moramo vam priznati da je ovo naš favorit što se tiče četki za lice. Pre svega da  naglasimo da je i ona od prirodne dlake ali da je oblik ono što ju ističe. Četka je koso sečena, što joj omogućava idealan pristup jagodicama, čeonom delu... jednom rečju idealna je za blago senčenje i profesionalno konturisanje.

Divage Natural Bristle Brush for Finishing, Četka od prirodne dlake za finiš nam je oduzela dah na prvi pogled. Verovatno zbog boje i lepezastog oblika ali kad smo otkrili šta tek radi, zaista smo ostali bez daha. Zahvaljujući svom specijalnom obliku, na vrlo fin i delikata način uklanja višak šminke sa lica, naročito u predelu ispod oka. Njen bonus je i što je savršeno praktična za nanošenje hajlajtera.

Četkice za oči i obrve

Četkice za oči i obrve.

Prva u nizu je Sponge Eye Shadow Applicator, četkica sa sunđerastim aplikatorom je idealna za nanošenje senki, ali sjajno služi i za ublažavanje linija kad pravimo smokey eyes kao i za hajlajter u uglu oka… ma sigurni smo da ćete joj vi naći još neku namenu. Inovativni mikroporozni materijal pokupi proizvod i ravnomerno ga nanosi na kapke za homogenu, prirodnu šminku. Kako je aplikator, napravljen od visokokvalitetnog lateksa, savršeno ravnomerno nanosi senku na kapak i može se koristiti za stvaranje besprekorno, privlačnog i intenzivnog izgleda.

Divage Eyeshadow Brush, četkica za senku je dizajnirana za nanošenje kompaktnih, pečenih i praškastih senkih. Mekana, elegantna četkica nanosi senku ravnomerno i daje prirodan izgled. Pokazala nam se kao idealna i za konturisanje nosa, hajlajtera iznad gornje usne…

Dok Divage Long-bristled četkica može sve to i još je idealna za blendanje. Četkica je savršenog oblika za konturisanje i senčenje oka.

Divage Definer Brush je precizna četka za crtanje uglova očiju i obrva, kao i za precizno nanošenje senke na kapke. Kosi, tanki rez čekinja olakšava crtanje savršeno preciznih linija. Uz Definer četkicu, primena geometrijske šminke za oči koja zahteva visok nivo definicije nikada nije bila tako jednostavna.

 

A evo pogledajte i šta devojke koje su probale naše četkice imaju da kažu…

Javite nam obavezno vaše utiske.
 

NAZAD NA VRH