Novi DIVAGE proizvodi za leto 2020

 

Novi DIVAGE proizvodi za Leto 2020

Ovog leta pored cele ove vanredne situacije, u želji da vam ulepšamo i obojimo leto spremili smo vam nove proizvode. Za početak tu je novi VINYL GLOSS sjaj za efekat punih usana. Dobro poznati proizvod sada u novom pakovanju i sa novom poboljšanom formulom bez parabena. Sada je dostupan u 6 posebno odabranih nijansi.



Zatim je tu nešto što smo svi jako dugo čekali – DIVAGE MAKE UP FIXER SPRAY. Fiksator za šminku na vodenoj bazi, obogaćen formulom koja štiti vašu šminku i drži je na mestu ceo dan, baš kako i sam naziv kaže - ALL DAY LONG! Ono što je jedna velika prednost ovog fiksatora je to što ga možete nanositi više puta u toku dana za osvežavajući osećaj na licu, što nam je posebno važno u ovim letnjim mesecima.

Sada na red dolazi nešto sasvim novo i posebno! PERFECT EYES olovka za oči 2u1, senka i ajlajner. Ako ste kao i većina žena stalno u potrazi za svaršenom kombinacijom ajlajnera i senke ovo je pravo rešenje za vas. Zahvaljujući malom rezaču na drugom kraju olovke, moguće je zarezati vrh i izvući preciznu i tanku liniju ajlajnera duž oka. Kako je tekstura olovke meka i lako se blenda moguće ju je naneti kao senku uz punu intezivnu boju na kapku. Dostupna je u 8 savršenih i intenzivnih nijansi.

I za kraj ono što nam je najslađe i najdraže – LA DOLCE VITA paleta senki za oči! Dostupna je u dve nijanse 02 Warm Brown i 03 Rose Gold. U svakoj paleti je 10 senki za oči različitih tekstura i finiša, od mat, bisernih do metalik, savršeno raspoređenih za kreiranje različitih efekata na oku, od dnevnog, sofisticiranog izgleda do intezivnog za veče i posebne prilike.

Možete pogledati kako su naše Bojana i Ruža kombinovale proizvode za savršen look.

Čekamo i vaše utiske!

NAZAD NA VRH