Frida Kalo večita inspiracija

Frida Kalo je bila meksička slikarka i kultna ličnost poslednjih decenija XX veka. Ostala je velika inspiracija u svetu umetnosti i mode. 

Tako je i ova Divage jesen inspirisana Fridom.

Savršen jesenji make up look inspirisan Fridom, možete postići lako u par koraka. 

Prvo je potrebno da obezbedite svež i blistav ten uz pomoć Velvet Stay Matte tečnog pudera sa satenskom završnicom. Savršen je za kožu koja se lako masti a njegova lagana, svilenkasta i nemasna tekstura čini ga pogodnim čak i za najproblematičniju kožu. Zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli, lako se nanosi, sakriva nesavršenosti i daje blistav i savršen ten  i do 12 sati.

Ono što je prvo upečatljivo na Fridi su svakako njene oči i obrve.

Da biste naglasili oči potrebno je samo da nanesete Precision ajlajner i vaša šmika inspirisana Fridom će biti kompletna. Posebna osetljiva formulacija Precision ajlajnera na bazi vode čini ga laganim i dugotrajnim, a  prepoznatljiv aplikator daje precizne i odvažne linije bez mrlja.

Za efekat veštačkih trpavica tu je False Lashes maskara sa inovativnim aplikatorom. Maskaru nanosite u sam ugao oka, do najkraćih trepavica. Za intenzivan i zavodljiv izgled.

Za postizanje efekta savršeno razbarušenih obrva potreban vam je DIVAGE Set za obrve, koji sadrži dve nijanse kompaktnog pudera svilenkaste teksture koji popunjavaju i definišu obrve, kao i četkicu za nanošenje. 

DIVAGE Velvet Infinite ruž

Pored očiju i obrva pune i jarke usne su Fridin zaštitni znak. Velvet Infinite Mat ruž za usne sa bogatom bojom za apsolutni trendy look. Nova dimenzija boje pokriva usne čineći ih neprozirnim  i pruža dugotrajan i besprekoran rezultat. Dostupan u 10 boja. Ukoliko se odlučite za neku od nijansi crvenog tona postigli ste Frida Kalo izgled za svega par minuta.

NAZAD NA VRH