Divage Waterproof kolekcija

Drage naše, evo nas opet. Danas vam predstavljamo DIVAGE WATERPROOF kolekciju. Kolekcija se sastoji od vodootporne maskare, sjaja za usne, ajlajnera i kajal olovke.

Vodootporna maskara

Vodootporna Maskara za guste i savršeno odvojene trepavice

Hajde prvo da krenemo, od nama ženama najvažnije stvari, a to je maskara. Koliko puta vam se maskara razmazala po ovim vrućinama? Da vam se to više ne bi desilo tu je naša vodootporna 90x60x90 maskara. Pored toga što je vodootporna ona daje intenzivan volume uz ekstremno guste i savršeno odvojene trepavice. I sve to sa samo jednim slojem.

Tatto matt

Vodootporan Ajlajner u 7 boja

Kad smo obezbedili da nam trepavice izgledaju savršeno treba nam i dobra olovka za oči ili ajlajner, ko kako voli. Za ljubitelje ajlajnera tu je TATTO MATT WATERPROOF 24H ajlajner sa mat finišem. Tattoo Matt pored toga što je vodotporan, ima izuzetnu preciznost i intenzivnu crnu boju. Savršen za kreiranje svakog look-a, od neutralnog i sofisticiranog do pravog „drama look-a“. Jednostavan i praktičan. Kad ga probate nećete poželeti više ni jedan drugi ajlajner.

Kajal

Ako ste ipak ljubitelj olovaka za oči a ne želite da brinete da li će vam se iste razmazati po ovim tropskim vrućinama tu je WATERPROOF EYE LINER & KAJAL. DIVAGE Eyeliner & Kajal je podesiva olovka sa dve funkcije, za precizne linije i za postizanje oštrog intenziteta, dubine i senčenje. Olovka za oči dostupna u 7 boja, od klasične intenzivno crne, uvek neophodne čokoladno braon, preko fantastične smaragdno zelene, azurno plave, zagasito ljubičaste pa sve do sjajne srebrne i prelepe zlatne. Kako odabrati samo jednu?

Lip Gloss

I kao šlag na torti tu je DIVAGE WATERPROOF sjaj za usne. Inovativni sjaj, nežne i kremaste teksture koja daje jedinstven osećaj. Usne su negovane i hidrirane sa visokim sjajem kao krajnjim efektom. Raspon nijansi je veoma bogat, spreman da ispuni najrazličitije zahteve. Zahvaljujući specijalno dizajniranom aplikatoru dovoljan je samo jedan sloj sjaja na vašim usnama za postizanje pune boje.

Probajte našu WATERPROOF kolekciju i ovog leta budite bezbrižne i sjajno našminkane.

NAZAD NA VRH