Ajlajner u boji – make up trend

Da li ste i vi od onih žena koje pored široke ponude boja uvek biraju crni ajlajner

Rešili smo da sa vama podelimo nekoliko trikova, pa možda i promenite mišljenje.

Ajlajner Fine Line Divage

U koliko želite da izađete iz svoje make-up rutine a ne želite previše da eksperimentišete Divage Fine Line 5409 u bakarnoj boji je idealan! Biserno braon nijansa ističe lepotu svake boje očiju, dajući im dozu elegancije i prefinjenosti.

 Ajlajner u 5 različitih boja

Podjednako atraktivna je i nijansa 5406 Smoke grey sa blagim odsjajem srebrnih čestica. Ovo je nešto hladnija nijansa ali odlično pristaje uz braon, plave i zelene oči. Njene srebrne čestice učiniće da vaš make up izgleda galmurozno a hladni ton će odlično otvoriti oko i učiniti da izgledate odmorno.

Posebno mesto zauzima zelena nijansa u broju 5405. Izuzetna boja koja odlično pristaje uz braon oči, a  vrlo je atraktivna i na plavo-zelenim očima kojima ističe prirodnu iskričavost. Morate je probati i uveriti se u moć kojom ova boja pretvara vaš make-up iz klasičnog u fantastičan.

Ajlajner

Divage ajlajner Fine Line 5403 u plavoj nijansi je vrlo atraktivna ali zahtevna boja. Odlično pristaje samo najhrabrijima a nema greške ukoliko je reč o braon očima. Boja koju šminkeri vole da kombinuju sa nekom od ostalih nijansi, koja svakom make up izgedu daje sasvim novu dimenziju.

I naravno FINE LINE 5407 u klasičnij crnoj nijnasi. Boja koja bez greške pristaje svima i koju možete nanositi na više načina, ali o tome u nekom drugom postu. 

Po čemu se razlikuje Divage FINE LINE Ajlajner?

A na kraju, ono što DIVAGE fine line ajlajner izdvaja od drugih je njegov jedinstveni fleksibilni aplikator, koji ga čini veoma jednostavnim za korišćenje. Zato će čak i neiskusne ruke napraviti savršenu, tanku i oštru liniju.

NAZAD NA VRH